SOL

Opinnot ovat kehityksen tae

SOL kouluttaa työntekijöitään oppisopimuksella lähestulkoon kaikkiin mahdollisiin tutkintoihin, mitkä vastaavat sen toimialaa. Oppisopimuksella voi kouluttautua kaikkialla Suomessa ja kaikilla eri tutkintotasoilla.

– Perustutkinnot sopivat alanvaihtajille, uudella alalla aloittaville ja maahanmuuttajille. Työkokemuksen karttuessa sopivia ovat ammattitutkinnot. Kun tehtävät nousevat ohjaajan ja esimiehen tasoille, voi suorittaa johtamisen erikoisammattitutkinnon, SOLin henkilöstön kehityksen johtaja Merja Oljakka sanoo.

”Meitä voi jo verrata suureen oppilaitokseen.”

– Näiden oppisopimuskoulutuksien lisäksi järjestämme paljon muuta omaa koulutusta kaikilla aloilla.

– Asiakaskohtaisesti seuraamme tilannetta erityisellä koulutusindeksillä, Merja Oljakkala sanoo.

 

– Meitä voi jo verrata suureen oppilaitokseen. Esimerkiksi viime vuonna koulutuksiimme osallistui noin 13 000 työntekijää.

Koulutuksien sisältöjä räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja oman liiketoiminnan kehityksen mukaan.

– Esimerkiksi moniosaaminen on tätä päivää ja meiltä on valmistunut jo useita sekä kiinteistöhuollon että turva- ja siivouspalvelut hallitsevia ammattilaisia.

– Asiakaskohtaisesti seuraamme tilannetta erityisellä koulutusindeksillä.

– Olemme myös yksi Suomen suurimmista turvallisuusalan yrityksistä ja toiminta kasvaa tasaisesti. Muutama vuosi sitten toteutimme turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoon johtavan koulutuksen. Tutkinto on varsin laaja ja sen suorittaneet esimiehet saivat vartioimisliikkeen vastaavan hoitajan pätevyyden.

Opinnot suoritetaan yleensä monimuotoisina omaa verkko-oppimisympäristöä käyttäen.

– Sinne pääsee myös älypuhelimella ja tabletilla, joten tarvittaessa asioita voi tarkistaa työn lomassa.

Jaa juttu

Sol.fi   |   Kuntasolisti.fi
SOL Palvelut 2018